Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/d/f/musicinframe.be/httpd.www/new/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Drake op dinsdag 28 februari en 1 maart @ Sportpaleis! – MUSICINFRAME

Drake op dinsdag 28 februari en 1 maart @ Sportpaleis!

Drake kondigt vandaag aan dat hij begin 2017 naar Europa komt met “The Boy Meets World Tour”. Op dinsdag 28 februari staat hij in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop start komende vrijdag, 14 oktober, om 10u viaproximusgoformusic.be

Drake’s “Summer Sixteen” tour door de Verenigde Staten was bijzonder succesvol. De Grammy Award winnaar kondigt vandaag aan dat hij begin 2017 naar Europa komt met zijn ‘The Boys Meets World Tour”. Op 21 januari gaat de tournee met een tweedaagse in de Ziggo Dome in Amsterdam van start. Vervolgens reist Drake door naar het Verenigd Koninkrijk. Daarna zijn Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk aan de beurt. Tickets voor de tournee zijn vanaf vrijdag 14 oktober te koop. Klik hier voor het internationaal persbericht met alle data.

Creatieveling Drake zet baanbrekend werk neer. Recent liet hij als allereerste artiest 1 miljard streams optekenen op Apple Music voor zijn jongste album “Views”. Tevens is hij recordhouder van de meeste nummer 1 hits in de Billboard R&B/Hip-Hop lijst en verkoopt hij arena’s overal ter wereld vlotjes uit. Drake zijn invloed op de hiphop en hedendaagse popmuziek bij uitbreiding is bijzonder groot. Hij gaat onverminderd door op hetzelfde elan.