Win 5 duotickets voor het concert van Skye & Ross van Morcheeba op 15 oktober @ La Madeleine Brussel!

Mail “Skye & Ross” voor 14 oktober naar wedstrijd@musicinframe.be

Morcheeba maakt sinds halverwege de jaren ‘90 – tijdens de Britse triphopgolf waartoe ook acts als Massive Attack, Tricky en Groove Armada behoren – furore met hun warmbloedige orkestrale, soulvolle pop en triphop. Hit single “Rome Wasn’t Built In a Day” weerspiegelt hun liefde voor rap, r ’n b, pop, downtempo en soft groove. Deze diverse stijlen weten ze altijd in een onweerstaanbare mix te gieten in visueel sterke live shows.
.
Zangeres SKYE Edwards en multi-instrumentalist ROSS Godfrey zijn onlangs samen de studio ingedoken en dat resulteert in hun eerste gezamenlijk album ‘SKYE|ROSS’. Single ‘Light of Gold’ klinkt intiemer dan we van Morcheeba gewend zijn, met naast hun kenmerkende triphopsound en de jazzy stem van Skye invloeden uit de blues en downtempo soul. Naast nieuwe songs mogen we tijdens dit concert ook Morcheeba classics verwachten.
“It is what Skye and I do naturally when you ask us to make music together, and yet not necessarily a continuation of what we’d been doing with Morcheeba. It therefore felt only right to give it a new identity.” legt Ross uit.

Morcheeba maakt sinds halverwege de jaren ‘90 – tijdens de Britse triphopgolf waartoe ook acts als Massive Attack, Tricky en Groove Armada behoren – furore met hun warmbloedige orkestrale, soulvolle pop en triphop. Hit single “Rome Wasn’t Built In a Day” weerspiegelt hun liefde voor rap, r ’n b, pop, downtempo en soft groove. Deze diverse stijlen weten ze altijd in een onweerstaanbare mix te gieten in visueel sterke live shows.
.
Zangeres SKYE Edwards en multi-instrumentalist ROSS Godfrey zijn onlangs samen de studio ingedoken en dat resulteert in hun eerste gezamenlijk album ‘SKYE|ROSS’. Single ‘Light of Gold’ klinkt intiemer dan we van Morcheeba gewend zijn, met naast hun kenmerkende triphopsound en de jazzy stem van Skye invloeden uit de blues en downtempo soul. Naast nieuwe songs mogen we tijdens dit concert ook Morcheeba classics verwachten.
.
“It is what Skye and I do naturally when you ask us to make music together, and yet not necessarily a continuation of what we’d been doing with Morcheeba. It therefore felt only right to give it a new identity.” legt Ross uit.