Nieuw album AIR “Twentyears” nu uit!

AIR, dat zijn onze zuiderburen Jean-Benoit Dunckel en Nicolas Godin die eind jaren negentig furore maakten met een compleet nieuwe geluid. Singles als Sexy BoyKelly Watch The Stars enAll I Need zorgden ervoor dat ze miljoenen platen verkochten.Twintig jaar na hun internationale debuut besloot de band dat het tijd was om hun beste werk te bundelen. Het resultaat is 18 tracks, geselecteerd door de twee bandleden uit de albums Premiers symptômes (1997),  Moon Safari (1998), The Virgin Suicides (2000), 10 000 Hz Legend (2001), Talkie Walkie(2004) en Le voyage dans la Lune (2012).Daarnaast komt er ook een CD met onuitgebracht materiaal uit verschillende sessies en samenwerkingen met Charlotte Gainsbourgen Jarvis Cocker. Air kondigde recent een comebacktournee aan op een aantal festivals, waaronder Cactusfestival op 10 juli in Brugge.