Pukkelpop lost nieuwe namen!

DJ Snake zette in 2015 zijn naam achter twee van de meest straffe dancetracks: zijn eigen ‘Turn Down For What’ en Major Lazer’s ‘Lean on’. In datzelfde jaar was hij ook dé naam die de Boiler Room op Pukkelpop deed daveren. Deze editie komt hij dat kunstje minstens evenaren en dat met een nieuw album onder de arm.

Ook deze nieuwe namen gaan vol voor de dansvloer: DJ Craze, Dusky live, Hucci, The Jillionaire, Just Blaze, TroyBoi en Snakehips. Terug van weggeweest: de Amerikaanse poppunkers van Good Charlotte! En verder heel veel frisse namen als Catfish And The Bottlemen, Glass Animals, Josef Salvat, NAO, Ry X en Swindle.

Na Oscar And The Wolf, Soulwax en The Subs volgen er ook meer namen van eigen bodem: Amongster, Charlotte De Witte, Coely, Compact Disk Dummies, Tsar B, Warhaus, Warhola en Woodie Smalls zijn er allemaal bij op Pukkelpop 2016.

Helaas liet Wakrat weten dat ze hun geplande Europese tournee moeten annuleren en dus ook hun passage op Pukkelpop.

Klik hier voor de voorlopige line-up.

De officiële ticketverkoop loopt enkel via www.pukkelpop.be enwww.proximusgoformusic.be.

  • Een dagticket betaal je €99 all in (openbaar vervoer NMBS & De Lijn, 2 dagen kamperen op Camping Relax, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • Een combiticket is €199 all in (openbaar vervoer NMBS & De Lijn, 4 dagen kamperen, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • In voorverkoop kosten eet- en drankbonnen €2,50 per stuk. Deze voorverkoop loopt tot en met zondag 31 juli via www.pukkelpop.be. Op het festivalterrein betaal je €15 voor 5 eet- en drankbonnen.
  • Camping Chill is voorbehouden aan festivalgangers met eencombiticket en ligt aan de overkant van het festivalterrein. Je kan je eigen kampeerspullen meebrengen of kiezen voor een upgrade.
  • Camping Relax is toegankelijk voor festivalgangers met een dagticket of combi. Festivalgangers kunnen hun eigen kampeerspullen meebrengen ofkiezen voor een upgrade. Het kampeerterrein is op wandelafstand van het festival en ook vlot bereikbaar met gratis shuttles.
  • In Relax+ zone zijn er aparte douches en toiletten, een receptie die doorlopend open is, gratis lockers, een gezellige lounge area en vele alternatieve kampeeropties.

Naar aanleiding van de extra veiligheidsmaatregelen op Rock Werchter krijgen we veel vragen over wat wel en niet mag op o.a. onze kampeerterreinen. Van zodra deze informatie beschikbaar is, kan je alles terugvinden opwww.pukkelpop.be.

Pukkelpop 2016 is van woensdag 17 augustus tot en met zaterdag 20 augustus. Alle info vind je terug op www.pukkelpop.be.