Alice Cooper op 21 juni @ Koninklijk Circus!

De legendarische rocker geeft volgende week het officiële startschot van zijn ‘Spend The Night With Alice Cooper’-tournee in de Verenigde Staten. En ook in Europa kunnen fans zich in de handen beginnen wrijven, want Alice Cooper kondigt de grote oversteek van zijn tour aan. Op 21 juni betreedt hij het podium van het Koninklijk Circus…dat belooft !
.
Alice Cooper neemt zijn voltallige band mee om zijn theatrale en psycho-dramatische rock live naar zijn fans te brengen. En dat zijn fans van alle leeftijden, want één ding staat vast : hij is en blijft een iconisch figuur in de internationale rockscène, van generatie op generatie. Als pionier van de shock-rock en meester van de hard rock die op de zintuigen inspeelt, is hij zijn fans gedurende zijn hele carrière blijven verbazen met ongewone shows die hen meenemen op een reis tussen horrorfims, vaudeville en garage rock. Hij werd berucht om zijn atypische showelementen, zoals elektrische stoelen, guillotines, vals bloed en boa constrictors.
.
Ook vandaag blijft hij zijn typerende horrorthema verderzetten. Als goede vriend van wijlen Lemmy en andere charismatische persoonlijkheden als Slash, Ozzy Osbourne, maar ook Joe Perry en Johnny Depp, met wie hij hij supergroep Hollywood Vampires oprichtte, blijft Alice Cooper een levende legende, onvoorwaardelijk gerespecteerd en geliefd door een heel breed publiek. Er wordt dus steeds reikhalzend uitgekeken naar elk van zijn concerten, des te meer omdat iedere show steeds garant staat voor een onvergetelijke en opwindende live-ervaring. Dat zal ditmaal niet anders zijn, wanneer Vincent Damon Furnier, zoals hij echt heet, en zijn band in Brussel aantreden. Afspraak op 21 juni in het Brussels Koninklijk Circus ! Een absolute must see !