Pharrell Williams op jubileumeditie Les Ardentes!

Naar aanleiding van de tiende verjaardag van het festival, om deze jubileumeditie te vieren wilden wij onze festivalgangers naast Indochine, 2MANYDJS, Mark Ronson, Nekfeu, of nog Flying Lotus een verdere een sterke headliner schenken.

Het is zover met PHARELL WILLIAMS, een van de meest invloedrijke artiesten van zijn generatie. Zijn laatste album « Girl » met wereldhits « Happy » en « Freedom » brak alle verkooprecords.

Zijn optreden met N.E.R.D in 2010 was een enorm succes. Op 9 juli komt hij terug voor een solo optreden dat het ensemble van zijn carrière zal doornemen, zowel met band als solo zonder zijn talrijke samenwerkingen te vergeten.

Na het exclusief concert van Kendrick Lamar vorig jaar, tekent Les Ardentes dit jaar opnieuw een echte knaller met hét uniek concert van PHARRELL WILLIAMS in België! Nogmaals het bewijs dat Les Ardentes een verplichte stop in Europa is geworden voor alle urban music headliners.

TICKETS & INFO