Rock Herk lost eerste namen!

De start van het festivalseizoen komt eraan! Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen bekend te maken.

De organisatie achter Rock Herk kan op het hoofdpodium meteen uitpakken met een reeks namen van formaat in de vorm van Arno, Fun Lovin’ Criminals en The Notwist.

Het tweede podium oftewel de Club, biedt naar goede gewoonte plaats aan het hardere werk. Na de geslaagde doortocht van Raketkanon in 2015 is het komende zomer aan alter ego Kapitan Korsakov. Meer hardcoregeweld komt van het Amerikaanse Being As An Ocean en de Britse band Dead Swans, die na enkele jaren pauze op Rock Herk een exclusieve show spelen.

Dan zijn er nog heel wat Belgische namen: STUFF., The Germans, Vuurwerk, Cocaine Piss en UniVerse de winnaar van Limbomania 2015, die reeds eerder werd aangekondigd.

Meer namen volgen binnenkort!

Rock Herk 2016 vindt plaats op 15 en 16 juli 2016 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws.

In 2015 was Rock Herk volledig uitverkocht!Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be. Er zijn momenteel nog enkele Early Bird-tickets te verkrijgen.