Reggae Geel lost eerste namen!

Een Marley (Ky-Mani) in combinatie met de grootste reggaester van Europa (Gentleman). De mooiste stemmen van vroeger (Beres Hammond, Junior Reid, Pinchers) en nu (Tarrus Riley, Kabaka Pyramid, Alaine). Lee ‘Scratch’ Perry met zijn favoriete (Belgische) beste backing band. En in hun zog enkele van de meest belovende nieuwe talenten uit Jamaica. De programmering van het hoofdpodium kan nu al niet meer stuk, en er zijn nog heel wat plaatsen open.

Grote namen ook op het Bounce-podium, waar dancehall regeert(Walshy Fire, Renaissance, Sentinel), en in de 18″ Corner, het koninkrijk van de dub (Black Board Jungle, Moa Anbessa, Prince Alla). In de Yard voert The Hempolics (‘the best band in the UK’, zegt Maxi Jazz van Faithless) opnieuw een zeer gevarieerde affiche aan.

Check nu je favoriete artiesten op je favoriete podium en begin alvast te plannen voor de zomer. Want je zult weer oren en ogen tekortkomen op Reggae Geel.

TICKETS & INFO